Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

24 November 2012

DINNER

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera :)

Hai hai hai. Now is 2:07 pm on 24/11/2012 . Okay no paper for today. No okay no. Yess yess ! Haha nak happy sangat padahal isnin nanti ada, tough pulak tu, Chemistry. K iLove. Start khamis cuti tak ada paper tapi ada class pecutan terakhir Kimia. Hari hari weh. Sampai harini. Takpe takpe hati redha insyaAllah peroleh hasil. Amin~ 

17 November 2012 the best ever day i had ok. Hari tu aku dah gedik tidur pun tak boleh. Sebab yeahh semangat membara. Kahkahkah. Seminggu sebelum tu dah pening pening nak paai baju apa semua. Then kena marah sebab fikir benda yang suck-i . Haha. Thats me ok nak pergi mana-mana memang itu masalah utama. 

Then mama "dikk meh sini" *panggil ke biliknya* "apa maa?" *dengan muka kusut* "tak tahu sangat kan nak pakai apa, nah ni baju. Try okay tak. Suka merah kan?" "eh? eh macam muat ah. Maa thank you hehe" *bahagia masalah selesai*. Okay esok gosok baju tu then try lagi "lol tak sedapnyaa". "Maa tak sedap lah." *speechless* "Haha adik memang macam tu. Mama dah tolong, suka hati kau lah nak pakai apa." Okay mama giv up on me -.- Duduk depan almari tercongok macam hape fikir fikir "Haaaaa baju pink tu" *mana? mana?* Geledah is my fevret okay pastu terabur semua yey me haha !

Petang sabtu tu dah siap gosok semua kasut dah ada. Handbag dah siap isi. Kamera dah full. Lagi apa? Okay diri sendiri tak terurus lagi ketika jam menunjukkan 4 petang. Haha chill lah baru 4 weh. Ambil laptop lompat katil cari earphone online cari youtube tonton video Tasha Manshahar. Text sana sini. Juwaa kata "Rilex gila kau." Chill lah aku malas nak siap.

K tak tahu apa perasaan petang tu macam eh tak nak pergi lah. Malas k malu nak pakai baju shocking pink tu. Haha jelek kata Poji. Dah sengih sorang sorang tengok video tu pastu adik masuk "kadiba, eh tak siap lagi? mama tanya nak pergi pukul berapa?" "emm jak gi. Pukul 4.50 camtu lah." "Diba, sekarang pukul 4.40.." Eh? okay bergegas ke bilik air. Mandi siap semua. K jom diba dah siap ! 

Sempat ayah mengorat aku "Phewittt cantik.." Hamboi yah sejak bila -.- Si adik "Comel do diba" ini perli kalau aku tampo kau dua ekor memang ahh. Okay sampai asrama bergeags angkat barang semua naik dorm. "Hei geng !" Masing masing tengah touch up tudung. K aku dengan syima perlu siapkan decorate hadiah tu semua dengan baru nak tampal tag apa semua.

Keluar dorm test ambil gambar pakai Canon merah syima. Fuyo fuyo Syima ada canon weh sekarang. Kihkihkih.


Testing 1..2..3

Okay dalam bas. 
Hi. Me sit with my bestfriend forever.
Ehem we had been friend for 1..2..3..4..5..6..7..8belas tahun ok.
How believe it? 
Sumpah :)

The spect is Syima. Aspuri's Captain okay.

Eh dah sampai weh. Mana hotelnya mana? Macam tu? eh tu pub do. tu? tu kedai lah gila. Lagi mana? Okay tu haa. Haha batak. 
K dah sampai.
Ini semua kakitangan pelaksana majlis okay :)

Reception :)

Wahhh awesomenyaaaaaaa bila dah lalu carpet merah


The Form Five's






The chefs. Perempuan tu nama dia Rini. Semua handsome dan lawa kan?
 Ehem they are indonesian ;)

Sempat beramah mesra dengannya. Rini. 18 tahun. Sedang praktikal. Baru 2 bulan. 
Sekian

Ini Kak Lang my superb gossip/bed/problem-mate :)

Ini Cikgu Double K nama dia, KK, Khairi Khalid. Artis khabarnya.


Ini Iylia Azura namanya. Lawa kan? Ehem kawan saya semua lawa tau tau.
Tokoh pencapaian terbaik weh.
Status : Single but not available
Ze seniors ehem yang tudung kelabu peace tu 
belum senior baru habis PMR :D
Ze seniors ehem kurang dua, Ilham and Bell :D
Happy Birthdays to them ;)
Now jamming time with no directions katanya :-
Guitarist hebat :3
Hadiah time :-

Ikhlas dari kami untuk warden semua. we love youuuu :3


No matter what happened, anywhere we can gossip hehe :D


Akhirnya :-

The Ratus, tengah tu ratu gelek k haha :D

Berapakali kitaorang salah masuk lif okay malu -.-





Sekian terima kasih.
Maaf atas segala keterlajuran kata atau sebarang perkara yang menimbulkan ketidak puasan hati mana-mana pihak. 

Sejuta ucapan terima kasih kepada semua ahli jawatankuasa pelaksan program dari Pengetua sampai ke Form 3. Thank you for the best :) I hope you can be the best ever excos for future.

Eh kejap, ada sesuatu :3


K dah, sekian terima kasih :))

No comments: