Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

08 June 2012

Exam month

Hai assalamualaikum dan selamat sejahtera (:
Alhamdulillah bersyukur ke hadrat illahi kerana dengan limpah kurniaNya (okeh this ayat standard setiap ucapan atas pentas -,-) saya diberi kesmpatan memulakan dan menamatkan Mid Year Term. So macam yayyy sangat lah. Me had sit on the exam for a plus minus a month okeh. A very very very longgggggggggg time aite? Yeah bcoz i take 10 subs with loads of papers. alhamdulillah everything is okay. tkdelah tetiba pengsan or demam or pain period time exam. Alhamdulillah (:  But here, i tell you em em nothing. Rutin harian me kat hostel kesayangan jiwa raga tu if exam month comes study for sure. Gila kau tak study?! aku ni bukan lah  student yang bijaklaksana bulan purnama belajar sikit pun dah boleh grab. Thats anugerah, okay i know that. So every night me and friends yang superb awesome stay sampai  around 3 am lebih kuranglah. But me will not till that hour cuz im cepat sangat mengantuk. So paling lama pun, me stay sampai tiga pagi tu pun for sejarah papers only fro sejarah for others paper i tido around 1-2 am only. plg cepat for PJPK and Sivik papers i tido sebelum pagi. Ckg Sani, read this pliz. "haa baguslah, kat kelas saya ajar kamu tido. Dah last minute baru nak pulun. Padan muka !" okay thats answer yang pernah i dapat dari beliau cikgu sejarah. Terima kasih cikgu (: Lepastu setiap petang ada extra class untuk the next paper. E.g kalau esok paper physics so today or semalam ada prep class. Free of cass and infinity of ikhlas from our beloved teachers. More muchiest thank you. Then

No comments: