Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

31 March 2012

FRIENDSHIP


Assalamualaikum dan selamat sejahtera (:
15 Mac 2012 hari yang mesti aku akan rindu suatu hari nanti. Kenapa? sebab tarikh tu lah aku and gang pergi picnic. Haha gang kah? *answer later*. Event yang ambil masa lama untuk dirancang. And me as usually berdebar tahap max nak minta permission from mom and dad. Me was like urrgh bagi ke? begi ke? Ya Allah please lah bagi bagi ! Then before that my best partner sleepova at my home. Dia sungguh suruh aku tanya dad, tapi ya aku belum cukup yakin. Tapi juga, masa dinner with her then mama teman, borakborak lepastu aku dengan slumber tanya. Then mama bagi lampu hijau. But here, it doesnt mean same to ayah. He is totally diff. So, me ask mom to ask him. Then mama tetiba cakap actually dia pun tak suka this event cs it looks like enjoy, fun, lepak and so on. Yes i know that me belum exam pun then nak enjoy sangat pahal? Err saja je teringin nak gath dengan kawan-kawan yang awesome. Salah ke? For the short, me tanya kat ayah then ayah sengih loya buruk pastu tet green light you know? Me was like a monkey get . banana, lompat lompat then text friends then it was GL, Yeyeyeyeyey ! Oppss, mom give me syarat okay. Kena settle rumah sampai siap. Okay include masak? What? masak? k me lebih rela sidai baju berbakul-bakul daripada masak cause im bad in thattttttttttttttttttttttttt ! Mom, read this please. Tapi me usahakan jugak. First cari resepi kat web dengan save pastu bawak iPad pergi dapur then follow that. Alhamdulillah menjadi pun. Hehe.








Alhamdulillah akhirnya semua berjalan lancar. Semoga persahabatan kita kekal insyaAllah. Good Luck SPM ! We do the best okay. Hidup asrama, peace (:

Sekian wassalam. tak jawab dosa, jawab sayang (:



No comments: