Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

13 August 2011

Mimpi mereka

Salam :)
Mimpi siapa siapa ? HAHA nak tahu takk, pagi tadi lepas solat mengaji semua aku tidur sampai pukul 9, then dalam jangka masa panjang tu aku mimpi Cikgu Yusniza dan Fasya Ajda dalam satu situasi yang sama. Hebat takk ? Yes first aku mimpi cikgu Yus sebab aku macam dah rindu dia, kan chong kan chong ? Cerita dalam mimpi tu macam ni, aku dengan Fatin pergi bilik guru [ padahal Fatin dah tadek kat SMKB haha ] then nampak cikgu tengah duduk tengok kuih raya cikgu-2 lain jual. Lepastu, belakang cikgu nampak Ajda tengah busy dengan desktop pink CPU pink printer pink bagai. Sumpah pelik mimpi tu. Then semangat nampak ajda, tapi dia halau pulak "wehh blahh kejapp, aku busy ni banyak benda nak siapkan, sekolah SEPINTAR suruh buat kat Banting." Ehh budak ni. Aku peliklah apekehal desktop pink, "weh, kau bawak komp sendiri ?" Ajda jawab dengan terpaksa " Yelah pun." HAHA pelik gilaa --'




Tarararaaaa ni haa cikgu Yus yang aku cakap kat atas sana tu :)


Cikgu dah two weeks plus tak datang sekolah kan ? kenapa ? cikgu sakit eh ? kesiyan cikgu. Setiap hari saya cari cikgu nak cakap pasal majalah sekolah. Tapi cikgu tadek. Rindu huhu. Gedik sungguh budak ni. HAHA. Gambar yang tergendala rabu tu, dah lama siap cikgu, cuma tunggu hard disk dari cikgu je. Takpelah, cikgu duduk rumah rehat banyakbanyak semoga cepat sembuh okay ;)



Then ni pulak Fasya Ajda
Ajda ajda, kau makin comel mel bila bertudung labuh. Fuhh hot gituh. HAHA.
Okay tatau nak cakap apelagi, kbye belaja rajin rajin okay :)


Hee






No comments: