Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

06 June 2011

ISNIN

Salam :)
Semalam seronok pulak bila dapat lepas gian bershopping. Okay cuti tahun ni memng macam tak pergi mana-mana lah kan. So shopping je lah. Takpe, tu memang hobi kitaorang tiga beranak. First keluar rumah pukul 9 lebih. aku macam saja lah menggedik pakai shawl loose. Kah kah geli aku tengok tapi malas nak pikir macam mana nak belit shawl tu lagi. So pakai lah seadanya. Lantak lah orang tak kenal aku so whatever major looser ! muahaha

Lepas singgah sekolah mama kejap then baru pergi Aeon, wah bestnya pergi awal tak ramai. Rasa bahagia gila nak beli belah bila tak ramai. Teman mama cari sepatu-sepatu. Wah terkejut pulak kan dia berkenan,cari saiz,beli. Banyak pula. HAHA suka hati lah ma. Then jalan lagi whoaa dah ada cotton on kan. Bestt :))

menyampah pulak aku tengok muka sendiri macam omah berta nak pergi layat --''
Kakak aku memang batak bila jumpa Seth Tan --''
Okay habis shopping dah away to JAKEL ~

Sampai Shah Alam cari kedai ayam penyet. Whoaa jumpa kat wong solo, weh sedap gila. Memang dah rindu ayam penyet masa kat singapore. Memang pedas, tapi aku berjaya habiskan dengan kilat satu pinggan ayam aku ratah sampai tulang temulang then dah habis tu air sirap lemon ada lagi penuh macam sayang pulak tak habiskan, aku tabahkan diri teringat Juwa selalu cakap makcik dia kaya sebab hidup dia diberkati coz tak membazir, yes aku nak jadi kaya haha srrrpppp habis pun. Mama terkejut, haha. Aku pun bila bangun jalan nak menuju Jakel perut dah sempit err tak larat. haha takpe tulah berlagak lagi nak lawan kakak kau. Hambek kau tak boleh jalan alju ! Muahaha.
Yeah ! Ni lah ayam penyet kat Singapore tu yang sumpah gila marvelous. Chopp ayam penyet yang gambar tu okay, bukan kakak aku. Hahaa,

Bila kat jakel pulak apa lagi aku terus cari cotton untuk 'PUAK ASPURI F4' ohh wei mana ada yang sepasang RM30. Paling murah sepasang RM32 haha jenis kain lapik meja mahu kah ?. Terus naik level satu pergi world of cotton. JYEAH ! memang dunia aku lah tu. Pilih untuk baju raya, then memang aku berminat gila lah dengan satu ni, then mama pun oay, dah siap potong . Akak tu pun letaklah atas meja. Ramai pulak berkenan dengan kain aku tu, dipegang pegang, wah aku bangga lah ramai yang berkenan, so biar je lah kat situ tak terfikir pulak akan hilang. Lepas ada sorang lagi pekerja ambil kain tu coz nak cari yang asalnya ada customers nak, aku bialah. Cari baju lain pulak. Aha akhirnya hilang. Aku macam nak jerit je, haiya kalau suka pun pulang lah balik, dah lah tinggal sikit benda tu. Yes aku memang batak pun. Akak tadi tu cari kat kaunter nasib ada kalau tak memang lah aku bengangg. huh.

1 comment:

aysha rosman said...

banyak kau punya sepasang RM32..semeter lah.