Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

05 June 2011

Alone make me miss the old time .

Salam :)
  • Sekarang aku sorang kat rumah. Ayah pergi Beijing , mama kakak kak zeti awa and ayip tah mana-2 tah dia. Tadi maa ajak pergi kenduri rumah Mak Jun , aku cakap penatlah maa coz merewang rumah Wak Mingat dari pagi sampai petang buat kerja mengupas kulit taugeh. Ohh penat dan boring weh. Bila bunyi kompang aku lari ah tengok pengantin , then ada lah upacara rebut gula-gula. Auww aku macam tak malu turut serta. Dapat lah sepuluh biji campur biskut coklat sume tu haa. Okay ni ha nak heboh, aku jumpa budak handsome :)) Tapi lagi handsome yang kat rumah aku rewangg semalam , rumah Mak Yam. Budak tu nama Aziem muka macam Ady Ashraf you !
  • Meh tengok ni :-
Boy [B] : Saya tunggu awak .
Girl [Aku] : Tunggulah sampai awak penat pun saya tak datang .
B : Ala saya tetap akan tunggu sampai awak pandai masak .
G : Kenapa awak nak tunggu ?
B : Sebab saya sayang awak .
G : EHm suka hati awak lah .
________________________________________________________

B : Next year kita celebrate birthday sama-2 ea ?
G : Kenapa pulak ? bukan birthday kita sama pun .
B : ...
G : ,,,
B : Awak tengah buat apa ?
G : Tengah online
B : Kacau ke now ?
G : Awak rasa ?
________________________________________________________

Bila admirer anda luahkan isi hati dia pada anda depan kawan -2 anda. Esoknya anda dijadikan bahan. Sedangkan anda tak tahu yang admirer tu luahkan perasan dia depan kawan lain. so, anda ?

Ohh kalau admirer tu match dengan saya, saya akan hanya buat muka blurr dan dalam hati kembangg. Tapi kalau convert, buat muka bengang dan blahh.
_________________________________________________________

B : Sedap lah kek yang awak buat tu. Nak lagi ?
G : Tak boleh .
B : Asal pula ? saya suka. Awak buat lah lagi.
G : Saya malaslah nak buat lagi
_________________________________________________________

B : Awak tak ikut next week pergi tengok movie ? Saya ikut .
G : Ohh enjoy your movie
B : Esok awak datang sekolah ?
G : Tengoklah esok kalau umur panjang, sihat insyaallah datang .
_________________________________________________________
Situasi : Biasanya anda mesej pakai saya/awak. Tapi

B : Tukar sayang lah . Hi-3
G : Saya tak pandai menipu .
B : Menipu ?
G : Ye lah. Saya tak sayang awak, takkan nak panggil awak sayang.
B : Betul ke ibu dan ayah awak tak bagi awak letak gambar sendiri kat profile awak ?
G : Siapa kata ?
B : Kawan awak .
G : Ohh aah
B : Kenapa pula ?
G : Entah tak pernah tanya ibu ayah kenapa .

Kbye,

No comments: