Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

14 May 2011

Gemilang satu, i miss you :')

Salam :)Dulu kita sentiasa bersama ,
Bangun pagi sama-2 ,

Solat sama-2 ,

Pakai bedak sama-2 ,

Sikat rambut sama-2 ,

Sarapan sama-2 ,

Lunch sama-2 ,

Dinner sama-2 ,

Hi tea sama-2 ,

Sahur sama-2 ,

Buka sama-2 ,

Belajar sama-2 ,

Ketawa sama-2 ,

Tidur sama-2 ,

Nangis sama-2 ,

Pergi sekolah sama-2 ,

Pergi tusyen sama-2 ,

Gossip sama-2 ,

Pinjam baju ,

Pinjam tudung ,

Pinjam selipar ,

Pinjam kasut ,

Pinjam telekung ,

Main bola jaring ,

Bola tampar ,

Nasyid ,

Nyanyi ,

Jerit ,

Menari ,

Posing ,

Semua sama-2 kan ? cuba ingat balik. Seronok sangat tahun 2010 kat gemilang satu tu kan walaupun itu gemilang paling di anti. Tapi hati-hati dalam gemilang tu semua bersatu padu (: Walaupun aku hanya sempat merasa keseronokan lewat enam bulan berbanding yang lain. Tapi keseronok lebih kurang lima bulan yang aku alami, hanya tuhan yang tahu betapa seronoknya menjadi adik adik mu :')


Kak Jiha ;

Anda KD terbaik (: Sentiasa cool mengawal adik-2 mu yang agresif ini. Diba rindu keletah comel kak gee (!)


Kak Ateh ;

Kak Ateh memang keibuan. Thank you selalu caring dengan adik-2 :)


Kak Naz ;

Even kak naz tak dapat datang time makan-2 ni, kitaorang tetap ingat kanaz tau. Kanaz tahniah dengan A yg banyak tu, sangat berbaloi dengan usaha kak naz yang rajin belajar. Nak dengar kanaz cakap "ILOVEYOU" sebelum kitaorang tidur :')


Kak Amal ;

Genius nombor ! Thank you ajar kitaorang math selalu. Alhamdulillah PMR candidates of gemilang 1 2010 matematik semua A :) Tahniah dah boleh drive sendiri (!)


Kak Dil ;

Tuanku ! Rindu gelak tawa mu :) Semoga kerajaan kita kekal abadi (!)


Kak Diba ;

Kakakuh ! Kita nama sama kan ? Wee diamond voice, nak dengar kadiba nyanyi `baby tutii, dadadidudi ...` sebelum kteang tidur walaupun mengerikan. Kadiba, doakan diba boleh minat LK mcm and dapat A spm nanti mcm Siti Adibah Adhwa :)


Kak Zah ;

Anda pendiam tapi bila bersuara, semua ceria :) Thank you selalu tegur salah kitaorang okay !


*Kakak semua, lepas ni semua belajar rajin2 okay :) Kad jemputan jangan lupa kami (!) You re always in my heart <3

No comments: