Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

12 March 2011

Round the world (:

Salam :)

Okay semalam tengah melayan perasaan di petang yang dingin menonton cerita panggung sabtu (Heroes) wahh best kot cerita tu kan kan ? Tengah seronok ni kaka panggil. Ehm nk apa lah minah ni. "Ehh nak ikut aku jumpa ika tak ?" Ehm kebetulan tengah boring kan. So ehm ikut jelah.

Lawa dah Morib sekarang kan :')

Heyhey tittle apa pulak ni 'Round The World' ? Ehh chop tak bermaksud aku pergi meround the world. Haiyo belum mampu ! Tapi setakat round the world game yang diperkenalkan oleh kakak semalam dah buat aku rasa tension mengelilingi dunia. Heh turut serta Cikgu Fadhil , Kapten Apis , Pilot Ardee and Ka ikaa. Mula mula main macam heh apa lah kakak ni buat malu je depan mereka semua ni. lama lama rasa macam nak menangis main benda itu. Kan ikaa kan ? Then balik rumah pun still nak main jugak. Heh main lah jugak dengan satu family. Last last menangis sebab mama dah faham jugak. So ayah suruh pegy amek kertas and pen tulis semua negara yang betul and buat conclusion sendiri. Yehhh ! akhirnya dah berjaya weh :)) chingggg ! Rasa hebat pulak tengah meja makan tu bila boleh jawab. HAHA

Aysha Rosman

Ka ikaa bye bye, tcare yourself kat Mesir tu ehh :))

Suka betul lah tengok orang naik belon udara ni, macam nak try pulakk :)

Time ni tengah gilaa bengang ka ikaa tk dapat jawab round the corner tu. HAHA

The Players of Round The World :))












No comments: