Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

03 March 2011

Kechik ? Hadri Dahri :)

Salam hari jadi buat kechik :)

Okay post pertama minggu ni special untuk Kecihk a.k.a Hadri Dahri. Harini birthday dia kod. Ehh betul ke ? HAHA. Okay kechik selamat hari jadi ! Semoga panjang umur murah rezeki and and cepat besar ;) Haa tiba tiba chinggg idea datang nak bagi kau hadiah Calci-yum :) Boleh kan ? Biar cepat tinggi macam aku. HAHA. Gurau ;) Kechik ! dah lima belas tahun ni weh ! Jadi matang lebih sikit. Jangan jadi sombong macam aku. Belajar sungguh-sungguh PMR tak lama lagi. Im believe 8As are yours. Tau tau, ingat belajar rajin rajin , nanti femes kat banner sekolah. Fuyyoo then dua tahun lagi jadi KA ! Wahh. HAHA mulalah aku nak merepek. Tapi tak mustahil apa. Jadilah anak yang soleh and umat yang taat (:cewahh:). Haa lastly , selalu paksa anan belaja biar pandai macam kau ehh ? Ehee, okay sampai sini ucapan aku yang merepek untuk kau.

Wassalam,

No comments: