Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

05 March 2011

ILOVEYOULAHKAKAK !

Salam :)
ehh korang korang ! nak tahu takk aku rasa begitu terharu sekali pagi yang nak ke tengah hari ni. haa tak nakk tahu ? kena tahu jugakk ohh. ni ha tadi aku cekidaud blog kakak tersayangg then ohh dia kata number one lahh, and tak boleh blah dia kata aku degil. err, kak aku tak penah ingkar arahan kau kan ? *cehh nak touching konon. tapi memang terharu lah rupanya dah sebulan kita tak jumpa kau tetap ingat aku. ehee. ehh meh aku jawab soalan kau tu. this lazy afternoon mama masak makaroni untuk aku bawak balik Hostel, makan tengah hari nasi putih campur masak lemak siput sedut campur asam pedas campur ale-ale. sedap kan ? sabar je lah :))

This is her blog what ive said in the above :))
Then dia tagged aku pelbagai soalan. Meh adik jawab ;


adakah anda rasa HOT?
HOT ? Panas ? Aah. Sekarang cuaca tak menentu. Pagi pakai bedak, lepas assembly muka berminyak macam minyak masak alif !

upload gambar wallpaper/pic yang anda guna sekarang

cerita pasal gambar?
gambar ni diambil luar PARKROYAL HOTEL,SINGAPORE time ni tengah tunggu uncle sape tah amek pegy wedding maksu @ National Museum of Singapore. Baju kebaya ala kelingg sikit tu maksu yg bagi , shawl tu baru beli khas untuk kebaya tu. Then sebelah aku tu nenek umi. Cun kan nenek ni ? Siapa ada atuk tenga single meh lah :D

bila kali terakhir makan ayam?
Jumaat, curi ayam goreng kat rumah nenek :) nenek kata habiskan pun boleh :D

lagu terakhir anda dengar?
Awaken - Maher Zain , ni pun sebab tadi tenga upload gambar kat pendrive ammar rahman, terjumpa fav song ni so dengar lah. Alahai syahdu gitu :))


apa yang anda fikir selain drpd menyelesaikan tag ini?
banyak wooo ! nak tahu kan ? boleh di list lagi tuh :-

1) Kasut sekolah pagi tadi basuh tak kering lagi, petang ni nak balik Hostel dah, camna ? 2) Selasa nanti test PK, subjek BM, Agama, pehh tak baca buku PN NG lagi ni ! Doakan jea lah dapat A pun dah chingg :)) 3) Mama suruh gorengkan ikan tapi tak buat lagi 4) Rebus makaroni ? ohh belum 5) Battery camera ? belum cas ! 6) Nota agama n latihan belum kemaskini ! 6) belum text mama makanan kering nk bawak balik Hostel. Hadoy !


selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
adik,diebot,dibo,diba,nenek,macek (aha macam2 ada)


tag 8 orang
rapeah / kabibik / budak semesra / budak london / she-ma /
pekerja mcD alamanda / macek /
baby

siapa #1 anda?
teman terbaik :)


katakan sesuatu tentang #5
kaki gossip

orang #3 berhubungan dengan siapa?
ehm entah


bagaimana pula #4?
Emilia Adila ? Budak nomad of 2011 :D


pesanan buat #6
PK buat terbaik. Ingat fight dengan budak 'Teknik' !

kata-kata cinta buat #2
alamakk. kabibik ? ehm jap eh. haa kapaos diba begitu terharu bila alang dtg bagi surat cinta dari kapaos. ingat juga kapaos pada diba kan. sayang saya ? sayang awak kembali ;)


adakah #7 dan #8 ada persamaan?
ada ada. dua dua comel, dua dua kecoh dua dua cepat touching dua dua sayang adibah kan ? (baik angguk kalau tak DUSH )

berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag #1
selamba / cepat pick up / suka boo aku yeah aku sentiasa loser pada kau / gemar bergambar / happy go lucky

persamaan kambing dengan lembu
dua dua mangsa hari raya korban :)


perasaan ketika jawab tag ini
semangat berkobar kobar, tapi "bila lah nak habis soalan ni"

gay or les?
both not ! dosa weh, dulu zaman nabi lud, umatnya sedemikian, so tuhan terbalikkan negeri mereka (wahhh, aha baru lepas study agama kod)

laa habis dah ? HAHA okay korang baca jangan terasa lah. ni biasa biasa sahaja :) yg dah kena tagged tu jawab lah okay.

wassalam,

No comments: