Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

12 March 2011

First test of 2011 :/)

Salam :)
Eh tittle post ni kenapa mcm pelik je smiley dia ? Sebab memang pelik pun perasaan aku selama minggu PK satu ni ha. Study memanglah study tapi ehm entah lah. Tak pernah pernah tengah jawab test dilanda virus BLANK ! Haa virus apakah itu ? Virus yang apabila seseorang pelajar itu sedang menjawab peperiksaan tiba tiba dia diserang sakit kepala atau pening sehingga menyebabkan terasa satu titik berhenti di saraf otak dan juga menyebabkan otak berhenti berfikir dan GELAP dan juga kesannya adalah pelajar itu terlupa akan segala isi yang telah dipelajarinya walaupun baru beberapa minit lepas. Yehh virus ni datang kat aku ! Tahu takk time paper apa dia datang ? paper Addmath , BM , BI , LK ! Heh sengal betu lah. Virus ni juga telah menyebabkan aku menangis sejurus pulang dari sekolah. Eh ! sebelum pulang, keluar kelas je dh meleleh. Yehh adibah cewek . Terima kasih (: Okay then lain lain paper alhamdulillah (:

See punyalah semangat, satu minggu sebelum test, prep je aku stu dy addmath.

Heh bagus punya Virus !





No comments: