Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

12 March 2011

AQILLAH BASRI makcik paling sayang :)

Salam :)

Okay lupa nak cerita. Haritu first day test, macek Aqillah Bt Basri ni bagi aku satu surat kod. Ohh romantik kan dia ? HAHA sebagai pembakar semangat ! Thank you my macik :) Yehh lens lagi panjang punya sampai boleh zoom lubang hidung kau kan :D hee. Sorry tak dapat nak buatkan kau surat jugak sebab ehm paham paham lah asrama kan, jadual packk. Klau dulu sebelum aku duduk hostel selalu kan aku bagi ? Aicehh, btw aku doakan kita sama sama berjaya kay ;)



No comments: