Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

18 February 2011

Pertama kali dalam hidup

Salam :)
Kenapa tittle tu macam tu ? Sebab benda ni siyesly pertama kali dalam hidup. Tahu tak macam mana ceritanya. Macam ni, time tu tengah sibuklah kat Chemistry Lab buat PEKA tah pebenda semua tuh. Then cikgu suruh bagi buku. Maaf untuk berkata lah kan. Adibah memang suka sakat TOWN BOY ni sebab dia sentiasa ingat dia tu HOT. So adibah pun action lah nak campak buku module dia, tapi letak elok elok akhirnya. Tak lama lepas tu ;

TB : Diba !

SA : Ehm ? (sambil angkat kepala)

TB : Sini kejap .

SA : Apa ?

TB : Aku dengar cerita dari sorang budak ni lah kan, dia kata kau suka aku.
Betul
ke ?

SA : Heh ? Kau tak malu ke cakap dengan aku macam tu ? Hish tolong lah

Grr gelak golek golek sejurus selepas
itu ohh. Punyalah rasa aneh dengan budak tu sampai TERcerita kat Teacher
Keti. Ahaha

1 comment:

norazwanis shahira said...

gr mmg knangn trbaek dbA ! HAHAH MEMALUKAN LAH..