Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

31 January 2011

I like her because she smiles at me and means it.

[Hold a true friend with both your hands.]

Korang korang ! Percaya tak kami kembar ? tolong angguk cepat ! okay terima kasih. Aha photo tu mcm lawa rite ? Ehee sorylah aku memang suka bangga diri macam orang selalu label aku tu ha. Err ady, macam nak hug kau je weh semalam lepas salam. Tapi ehm takpa lah. Kau jaga diri eh kat Pahang tu. Study lebih sikit, bila balik sini kita hang lagi kau ajar lah aku serba sedikit ilmu kimia , physics and add math yang pada aku agak complicated. Lagi, kau jangan lupa aku tau. Kita kembar kan ? Yess ! Ingat tu ady. Lastly, aku doakan kau bole bawak diri kat Pahang nun disana tu. Sayangg kau lebihh <3

No comments: