Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

31 January 2011

Hang Out

Salam :)
Okay semalam aku keluar jenjalan dengan Emilia Adila , Nur Ayuni , Iylia Azura And Nur Sabrina. Aha setelah sekian lama merancang untuk keluar bersama Ady si budak nomad (suka berhijrah banyak banyak sekolah :D) akhirnya termakbul semalam. Dari pagi punyalah semangat menunggu pukul dua, of course lah kan kalau dah tunggu tu memang lah jam berdetik tik tik lambatnak ke pukul dua. So lepas buat hw kejap, bukak tv tengok cerita apa tah then tetido. Sekali terbangun disebabkan kekecohan adik adik baru balik dari sekolah. Punyalah mamai tengok jarum jam pada nombor 12-1 dan jarum minit pada nombor 9, aku boleh kata " ala baru pukul 12:45. Sekali handphone murah aku mendendangkan lagu Jason Mraz-You and I Both , skrin memaparkan nama 'Elly'. Ehm "Hello ?" "Diba, aku nak dh ni." "Gerak ? kau ambik aku sekarang ?" "Haa ? dah pukul 1:45 lah. Apa pulak 12:45" "Dah dah pegy siap cepat." "(Gedebuk jatuh kerusi dengan keadaan baring !) Tolong jangan ketawa bila baca dalam braket tu. Terus masuk bilik capai tuala and mandi. Bila cari tudung yang nak dipakai alaa mana ni. Tu lah gelabah sangat. Last last pegy ampaian ambik tudung hitam mama. Aha skaf dia still lembab. Teruknya adibah. HAHA lupakan.

Ehem :)
Err jahat ohh aku, till this apek marah kod T.T

Then, kami berphotoshoot :)

Dia suka buat muka teruja tau, haish :D

Kau comelmel weh even tenga demam kan ?







1 comment:

SyEraa said...

elllooo dear cooomel cuteee *_*

blogwalking...n follow skali...

kindly follow syera blik :)

http://kosebukpehal.blogspot.com/