Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

11 December 2010

Message .

Hm tahu tak hari ni kan adibah punya lah pemalas.
Haiyoo tak tahu lah kenapa kan.
Pagi pagi mama ketuk pintu bilik .
Punya lah gelabah haha sengal gila .
Sebab memang gelabah tu datang tiap kali pintu bilik diketuk.
Then dalam mamai tu buka lah pintu.




Berdiri sambil gosok mata : Pegang tombol pintu ,

Mama - Berpakaian telekung

Ayah - Berjubah

Mama: mama nak pegy masjid dengan ayah. jangan lupa solat subuh . And laundry tu bereskan sebelum mama balik kay. Mama pegy dulu. Kejut kakak tau.

Ayah : Jangan nanti ayah balik belum solat.

Hm okay lh. Then sambung baring raba mana phone ni.
Hm baru pukul 5.40 a.m.
Tidur lagi set jam enam suku bangun.
Ten bereskan laundry then online .
Aha sengal pagi buta dh online .
Dah boring pagi buta tkda kawan nak borakk, tutup lappy .
Tengok wahh bertimbun kad maksu tk siyap tampal .
Meh adibah buat.
Ahaha
Then mama balik, duduk sebelah tolong buat.
Tiba tiba " adik tk mandi lagi ehh ? busuk ahh".
Err mama ni kan :(

Okay then mama pegy bawak atuk medangg, adibah pun pegy lah mandi .
Fuhh lama gila ahh shampoo sabun berbuih buih ohoi .
Dah siyap tu online lagi, HAHA
Ma balik bawak kan roti telur plus kuah kari.
Wahh makan makan !

Baru tadi pegy rumah nenek, hmm bosan .
Lepak bilik nenek, tengok phone 1 message .
Adibah dah bagi num tu kat nenek mean adibah tk pakai num tu lagi lh (!)
Ada pulak mesej macam ni :

From : Loser P
`Kau dapat hostel tak ?`

Aha malas aku nak balas .
Kau bukan ada pun kan next year for what ah kau nk tanya tanya .
Takut aku makin akrab dengan bekas kekasih kau .
Or kau nak prepare something worst for me ?
HAHA


Muka gembira buat kerja melipat tu haa.

Act ni gmbr semalam aha bukan hari ni.

harini pagi buta mls nk snap.

No comments: