Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

06 September 2010

Wea korang :(

Thu tak aku sedih gila nk mampus ?
Bila aku sedih aku tak boleh study, tak boleh nk buat apa .
Hndphone yg seronok tu pun aku nak tknak jea pandang.
Sebab aku tengah sedih 99.9% , org text aku mls nk reply org call aku bia jea.
Sorry korg :(

Kenapa org benci aku ?
Apa salah aku ?

Kenapa wea ?
Tolong bagi aku jawapan !


Penghantar kad misteri, tolong jumpa aku !
Kali kedua org bt aku mcm ni.

Apa jht sgt aku ni wea ?
Kenapa kau benci aku haa ?

Fine, bencilh aku smpi kau puas.
Fitnah lh aku smpi kau puas.
Hasut semua kawankawan aku smpi aku sorang2.
Buatlh apa kau suka .
Asalkan kau jgn lg dtg dpn aku .
Aku tknk pandang kau sebagai manusia lg sebab kau dh kejam dgn aku !
IHATEYOUDAMNMUCH !


No comments: