Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

27 August 2010

Sedih .

Korang korang !
Tahu takk aku sedih ?
Trial aritu tak banyak A langsung .
Kenapa wea ?
Kenapa org lain boleh aku tak haa ?
Bila aku bagitahu yg aku dapat blablabla org sana sini ckp :

"Wah hebat ! Insyaallah final nanti kau okay"
"Okay lh tu, ada harapan dpt 6A"
"Usaha lagi, aku tahu kau hebat"
Aku cuma mampu mengaminkan semua tu jea.
Malu teramat sangat dengan yg lain.
Sob sob :((

Mama, adik minta maaf.
Adik dah usaha and buat yang terbaik .
Mybe rezeki bukan pada adik untuk trial ni.
Tapi adik janji adik akan buat yang lebih baik untuk final nanti.



No comments: