Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

13 August 2010

Beday (:

Ayuh mulakan entrie minggu ini dengan hari terindah buat saya :)
Sebagai Hostelian sudah menjadi kebiasaan untuk tidak menyambut hari ulangtahun bersama keluarga .
Dan ini merupakan kali pertama ia berlaku pada diri saya .
Lapan ogos, hari melwat bagi Asrama SMKB .
Family datang ingat nak melwat jea seperti biasa .
Ohh rupanya ada kek pula .
Ceheh,
Mama suruh ajak kawan2 sekali .
Then sempatlah ajak Elly,Nad,Alin,Rina .
Wani jual mahal tak nak .
IDM .
Okey terus dari dapur katanya .
Wahwahhh (!)
Terharu .

Malam 8 ogos,
Dah ramai yg wish .
Grr semangat lh korang .
Thanks yaww .

Pagi jam 4.00 (9 ogos)
Bangun dari todur pusing ke kiri nak buka locker ,
' Ehh, apa ni pnjg lebarnya ( smbil menun duk ke bawah ) '
Ohh thanks !
Unik, lawa, comel sgt kad wish tu .
Ilymoreee <3>Rina, Elly, Alin, Nadh
Thanks sggup berjaga dari 12.15-1.15 am semata2 bt kad tu .
Boleh dikategorikan org pertama yg wish :)

Pagi2 Nadh gaduh dgn Kak Naz .
Haha ape2 lah korang ni .
Thanks o Gee Satu Terbaek bcoz nyanyi2 tu .
Ohh syg korg semua .

Mcm ambil masa yg lama pula untuk terus bercerita .
Grr, bila nk study if asyik bermain di keyboard sahaja.
Actually, saya nak cakap ni hah :
TERIMA KASIH BANYAKBANYAK SEBAB WISH PLUS DOAKAN AND SAYANG SAYA <33
  • Mama
  • Ayah
  • Kakak
  • Awa
  • Ayip
  • Rina
  • Alin
  • Nad
  • Elly
  • Fatin
  • Kak Naz
  • Kak Jiha
  • Kak Diba
  • Kaka Amal
  • Kak Dhill
  • Kak Zah
  • Kak Syikin
  • Kak Ateh
  • Kak Hawa
  • Bera
  • Shira
  • Izzati
  • Aimi
  • Wani
  • Syadat
  • Didie
  • Kechiq
  • Kylalat
  • Fara
  • Echa Muktar
  • Ekaa
  • Azwa
  • Ain Farisha
  • Syima
  • Ajda
  • Emi
  • Piqa
  • Ayuni
  • Omar
  • Anas
  • Azrin
  • Daus
  • Fauzi
  • Din
  • Fiqri
  • Azim
  • Atuk
  • Hariz
  • Shakira
  • Najihah
  • Izzati
  • Qama
  • Alin
  • Fieqa
  • Ena
  • Kerun
  • Diyan
  • Kak Paos
  • Kak Diena
  • Paos
  • Azima
  • Aziemah
  • Syida F1
  • Ina
  • Atikah
  • Shahirah
  • Kak Yaya
  • Shery
  • Spept
  • Aina
  • Aqila
  • Kak Dila
  • Myspacers
  • Nabil Jazli Jazlan
  • Facebookers
  • Semua wishers, sorry if nama tade :) Tp tetap syg korang ♥


No comments: