Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

05 June 2010

PPT is over

Did you know how i feel tme jawab paper math satu hari tu ?
Grr, mcm nk teberakk duh x]

Menggigil2 .
Then masa dh habis tiga soalan tak jwb lagi .
Hafizi dh nk kutip ketas .
Mcmana ni ?
Cukup tk suka org tgkkan aku menjawab lh .

Terpaksa hantam jea lh.
Terus panik bcause dh rasa yg math ni mcm akn tk lulus .
Tapi paper2 senang sikit kot.

Ckg sabri kata dua sahaja A.
Dh yakin kott bukan aku lah tu !
Cukup lh smpi B jgn ke C dan D :(

Seterusnya,
Tak sbr nk habis cuti untuk check in ke rumah baru (:
Yeayy !
Tapi stuff tk beli lagi .

Hypothesis : semakin lama saya menunggu untuk bershopping, semakin banyak list of stuffs untuk dibeli XD
So, mama tolong free cepat sikit !

Hari ni nak ikut hantar kakak balik Uitm .
Pegy blahh lh kau :D
Asyik nk cari gaduh jea kan dgn aku .
Hmm
Then, pegy wedding umah Ajam klang .
Yeahh ! Lama tk jumpa kau scandal :D
Kau makin handsome tk ?
Aku dah tk seseksi dulu aww :x

Haa !
Nak suruh kau baca ni hah wahai minahh gila .
I've lost of love to you more .
Aku benci kau ketat2 !

No comments: