Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

11 June 2010

FEEL GUILTY ;(


Actually, sekarang ni aku rasa sumpah serba salah nak masuk asrama wehh.
Tak tipu .
Mula-mula aku ingat korang dh okey dgn keputusan aku .
Then baru tadi aku terbaca something bahawasanya korang tk nk aku tinggal asrama .
Ohh tolong jangan fikir negatif wehh .
Aku tk pernah nak lupa korangg wahai BFFTD .
Aku tahu korang mesti ckp yang aku nnt mesti lebih dgn budak asrama dari kelas.
Ohh sama sekali tidak .
Aku tk lupa korangg yg terbaik bagi aku .
Kita still boleh lepakk weekend nanti .
Boleh call sume tuh lagi.
Kita masih kelas yang sama .
So tak ada sebab aku nk tinggalkan korang.
Kalau aku boleh tarik balik borang tu and boleh ckp dgn parents aku , aku dh buat dh wehh .
Tapi nnt mesti parents aku pun down .
Now aku rasa berslah dgn semua orang act.
Include my family .
Mama : Ohh sorry, aftah this. Adik tk dpt nk cerita2 dgn mama. yg pntg lg, adik tk dpt tolong mama masak, buat breakfast, lunch and hi-tea. Tapi adik buat ni semua untuk mama ;(
Ayah : Adik agk tersentap bila ayah cakap sabtu lepas time breakfast tu "Nnt sunyi rumah. Ayh tk dpt nk usik adik lagi" . Ohh yea ! Kat asrama tiada siapa lagi untuk berdebat,bergaduh dan tiada siapa lagi nak panggil `adibbbahhh,diebbboottt !` mcamana ayah buat. Tapi adik buat ni semua untuk ayah juga ;(
Adiks : Dibah ingt korang suka dibah takda. Tapi korg kata "nnt nk gaduh dgn sapa ? sape nk belnja jajan ? dh tkda org nk main tarik2 lagi". Akk syg korg weh. Nnt kt sana jugak tkda budak kecik yg nk bercerita mcm awa, tkda yang nk menyanyi lagu wali Band mcm ayip, takda bantal segebu awak lagi ayip untuk akk 'cokot'. Ohh akk balik nnt kita round beli jajan ehh ;(
Atuk nenek : Ohh adik buat ni semua sekejap jea. Adik tahu nnt takda sapa nk borak dgn atuk mcm selalu, adik dh tk dpt nk baring dgn nenek lagi dh. Tp ayip ada. Dia kn suka main2 dgn nenek ;)
Kak zeti : yeah, nnt aku tk dpt nk dgr cerita papa kau lagi dh. Sokey, setiap dua minggu tu kangg aku check inbox kau :D
Fatiin Azzera Azhar
Aku janji call kau tiap2 hari weh .
Okay sekarang kau nombor satu tahu ?
Im sorry for what i've done.
Grr, aku tahu aku bukan lh BFF yg sebenar untuk kau .
Aku byk buat kau kecik ati kan ?
Ohh sumpahh aku minta maaf sangat2 .
Jom lawan lepas ni sape cepat dtg sekolah haa ?
Babykuh
Ohh jgn lh kau cepat give up wehh.
Aku rindu nk mcg kau "didot ! wanis nk bunuh diri lh cmni !"
Hahaa
Thanks kau banyak bagi aku motivasi .
And sorry bcause aku sedar aku banyak buat kau sakit hati and tak puas hati .
Sebab aku bukanlah kawan yang sebenar untuk kau kan ?
Btw, ai-ell-wai-ess-emm
Ajim
Ohh best student for math !
Aku ingat apa kau ckp masa kita study time nak exam tu hah
"Tak payah lh masuk hostel , tak payah lh masuk hostel. Nnt aku nk tanya hw kt sape"
Konon tk dpt call lh ape lah .
Padahal aku rasa kau penah call aku tiga empat kali jea tu pun aku penah jawab kan ?
Ohh kesiyan :D
Homework nnt aku listkan tiap2 hari aku bagi kau .
Hahaa
And kau jgn lupa aku dott.
Mentang2 aku dh jarang sgt online kau lupa aku kangg.
Share rahsia kita bersama (:
Macek
Ohh kau sedih lagi kah .
Tak kan ?
Kan kau kata dgn nadiah nasri nak celebrate kt PTMS besar besaran kan ?
Bagus lh tu .
Hee --"
Kau belajar rajin2 tahu,
Jgn nk gossip dgn si madu aku sepet tu hah pasal Heris dgn DPH lagi dh .
PMR is just around the corner :D
Aku sayangg kau si comel
Aqilla, nnt aku bawak asrama kad2 kau yg comel lote tu :D

Sepet
Yeayy ! Kau tahu tk aku mrh kau lagi ni hah ?
Pegy goda laki aku pulak .
padan muka kena dgn dy "Dont be like a child girl lh"
Malu tk ?
Hahaa
Btw, thanks buli aku selalu heh --'
Aku pun sayang kau act ;)
Fiena
Tamau ngs sygg .
Kita boleh jumpa lagi lh.
Chat2 tu tiap hari boleh , face to face lagi :D
YM! tu aftah two weeks boleh kan ?
Okey, akk tk tipu akk sygg awk !
Ouhkay !
Lain2 tu aku pun minta maaf jugak if selama ni aku byk buat korg marah or whteva !
Ohh ! Bukan apa aku minta2 maaf ni aww .
Bcause aku mmg niat lama dh nk minta maaf ni .
Tp tkda cara aku nk bwt.
So buat kali terakhit minggu ni punya coretan lh aku nk say soryy kat korang !

1 comment:

FatinAzzera said...

"Aku janji call kau tiap2 hari weh ." Woo , pgang kata2 kau beb ! HAHA . gila kau, msti lah kau balik cpt grr x]