Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

22 May 2010

Muktamad saya akan hijrah ke asrama .

Saya dah nekad nak duduk hostel .
Mula-mula angan angan kosong.
Then, saja borakk dgn mama ` ma, adik nk duduk hostel lh, boleh ? `
Mama tanya dah pikir betul-betul kenapa sume tu .
Esoknya, mama bagitahu ayah .
Saya cuba pertahankan hujah saya .
Yeayy ! Menang ` Kalau sebab tu, try lh `
Isnin kemudian, saya gemparkan pada kesayangan say .
Semua muka mcm apa jea sebab terkejut .
Really, aku nak stay hostel .
What ? Kelakar .
Masing2 tak bagi semangat berkobar pun.
Lagi melemahkan adelah .
Tapi ada lah yg bagi semangat .

Hari ni family pegy hantar kakak pegy register UiTM shah alam .
Decide tak nak pegy sebab nak ajak Rina lepak sini sambil gelak tawa and nak main masak masak .
Tyme text dgn minah tu .
Sampai lh satu pesanan ringkas begini bunyinya
` Ak nk ikot ko msk asrama la cmni..`
` Ak da ykin nk msk wei,tetibe je zappzipzupp..pr'saan uw msuk dlm aty ak yg lmbut ni, haha `
Agak terkejut sebab sebelum sering kali dia gelakkan saya bila bercakap tentang asrama .
Sesungguhnya, kami ditakdirkan sehati sejiwa lah kott .
Yeayy !

Ayah and mamma mcm everyday tanya benda ni ` Dah ambik borang ? Ke belum hbs pikir ?`
Begitu jugalah dgn si Hafizi dan Syima .
So, nekad.
Esok saya akan ke office untuk berjumpa cikgu hussin seterusnya ambil borang asrama .
Dush ! No more online-ing ;(

Kami Sehati Sejiwa Macam Ni ;

2 comments:

cungurlz said...

wah na msuk ostel doe hu2 .
smoga dapat .n jge diri hee .
aku sayang ko =D

Wanis said...

ak tak stuju smue hujah ko ni..>!!!
ni yg brat smacm..!
asl dh tk cyg at wanis r ni..!
t ak nk borak n mtak tlg at spew.>???