Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

25 May 2010

Borang Permohonan Asrama (:



Yeaayy !


Saya berjaya dapatkan borang asrama .


Macam tak percaya pulak dah nekad nk stay hostel ni hah .


Dengan bangga terus tunjuk Hafizi borang tu .


Hah ! Ape ingat aku main2 ?
Suka kan kau :D




Kaasini : I doakan you tk masuk asrama. I rindu you lh nanti .


Waniis : Hishh, tersentap aku. Nanti tkda yg nak care pasal perasaan aku. Kau dgn yg lain tk
sama la wehh .
Tak pelah, pegy lah sana .

Korang tolonglah faham aku wehh.


Bukannya sebab suka2 pun .


Sebab aku nak belajar .


Kalau kat umah aku tk belajar pun weh .


Korang ni ingat aku pindah sekolah ke hah ?
Kita still boleh cerita2 mcm sekarang lhh.
Again, tulus ikhlas dari hati aku ni hah :


Aku sayang wanis dan fatin lebih dari aku sayang hamsters aku ;)



1 comment:

Wanis said...

k2 fine..!
wanis pahm....
its okeyh..
nsb bek cyg wanis lbeyh dri hmster...
tpi 1 syrt...
gnbo wanis mst ltk at prfl blog ..
ne wanis..???
sowi r coz ak tk pahm niat ko...
k didot..!