Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

06 May 2010

Birthday Of May (:

Kakak, 8 MayKak, kita selalu gaduh kan ?
Benda kecik pun gaduh cm ape jea .
Kelakar pulak dah.
Bila baek tak boleh blaa .
Btw, kau nak broadband ehh ?
Aku dah ada untuk kau duh XD
And, thanks selalu hantar aku sana sini ,
Belanja aku mcD .
` Shopping jop ? `
Hee ,

SOMETIMES I LOVE YOU , HAPPY BECOMING BIRTHDAY !

Nana, 6 May

Hunny ! Thanks call aku malam tu .
Even beday kau, kau yang call kan ? HAHAA.

Aku ter-touching bila kau call terus cakap

`Dibah ! Aku sayang kau duh, rindu kau sangat`

AKu otak tengah biol coz tido waktu maghrib and terus tak ada topik nak borak-ing .

Nanti story banyak, aku call kau .

AKU SAYANG KAU JUGAK .

(ikhlas ni )

Rina , 5 May

Dear, aku tahu macam mana kau nilai aku .
Even tiap-tiap hari aku rasa geram dengan kau, aku tetap sayang kau

Sometimes, kau datang bila aku happy.
Sometimes, kau lari bila aku sedih .But, kau tak lari dari hati aku .

Sumpahh .

Mana aku ada, situlah kau adakan ?

Sorry (sincerly) if apa aku buat dekat kau buat kau tak suka aku ;(

Lastly,
HOPE WE`LL BE BESTFRIEND FOREVER TILL DIE AND NEVER OVER

Ayah , 2 May

Adik sayang ayah ketat tahu ?
Even adik tahu ayah strict dengan anak2 tapi adik ingat ni,

` Ayah buat sebab ayah sayang anak2 ayah. Ayah buat yang terbaik untuk anak2 `
Adik pun faham .

But even dia strict pasal sosial kteang pun,

Dia funny woe ;D

Sometimes, i like to debat-ing with you, ayah !

MAY GOD BLESS YOU AND HOPEFULLY I"LL CAN QUICKLY PAY YOUR KINDNESS CASH XD

No comments: