Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

09 April 2010

09 April 2010 (:
Kenape saya rasa saya dah suka dengan cik abang ?
Hee XD


8 April 2010 (:
Babe,
Sorry tak pandang tyme awak panggil saya sebab saya tak dengar pun .
Bukan sebab sumbong,
Laen kali panggil kuat sikit ,

9 April 2010 (:
Scandal , aku minta maaf !
Aku bukan saja bagitahu ustazah kau ponteng kelas ke ape ,
Tapi aku bagitahu yang kau dekat kelas jea .
Lebih2 aku tak tau pun yg kau pegy toilet or merayap.
Aku bagitahu ape yang aku nampakk .
Aku pun serba salah senanye nak bagitahu tyme ustazah tanya, tapi kalau kau ade kat tmpt aku pun mybe kau akan bagitahu juga kan ?
Aku tahu kau mesti sakit hati kan ?
Tapi aku mmg tak tahu dah nak back up kau ke apee .

Sorry babe,
Lagipun aku bagitahu ustazah yang kau tak masuk surau tu sebab aku sakit hati sangat dengan kau ,
Kau buat aku macam mana sebelum tu ?
Aku tak rasa kau anggap aku kawan kau ,

Sebab dalam kelas, kita macam scandal ,
Org gossipkan kita kalah melodi .
Org selalu tanya aku " korang ni senanya couple ke ?"
Luar kelas kau pandang aku kenal tak kenal jea .
IDC pun-.-
Yang aku sakit hati bila kau malukan aku melampau ,
Kau cakap dgn aku hishh.. mcm ape jea .
Sejak tu aku rase, stop lh aku bertepuk sblh tgn dgn percaya dgn bestie aku .

No comments: