Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

25 March 2010

Semalam kteang start tuisyen kat kelas baru .
Whooaaa ! Besar punye (: Macam office pun ade kot -.-
Btw, msuk je pehh..
Bau baru lebihh.Then, kelas yang semakin besar lhh .Boleh sila atas kerusi lagi tuu .Btw, empat penghawa dingin yang banyak menyebabkan terasa keadaan di negara bersalji .
Bhaha XD Waktu matematik waktu yang ditunggu untuk bersemangat !
Odw keluar kelas, nampak golongan lelaki; Syafiq, Ramadhan, Acap,Fadhil semangat berada di Lobby untuk duduk di atas sofa LAMA . Mungkin rindu kot, korang sedar tak size badan ? Semua nak merasa, sampai Shahmi tegolek kan ? HAHA, Aku belagak tak perasan je senanya .
Waktu rehat ? Plan dgn wani dan aina and rina makan di Chantek sahaja .tapi bile pandang belakang, "Ehh ! Ade Megah lhh . Jop weyy ?"Borak2 akhirnya dah melepasi Megah pun.Boleh pulakk wani kate " Ehh ! Betul ke ni nak pegy ?"Ape lahh kau ,Makan mamaroti satu setiap orang .Aina sempat bergurau senda dgn kakak Endon uhh .Ape lhh kau .Wani tak cukup satu Minggu dpn beli lima ye ? Then, minggu depan plan nak bwk kamera . Tunggu kemunculan gamba kami okayy ?

No comments: