Blog walkers

Welcome blogger and readers (: this blog just look very simple and crowded maybe. the stories are sometime bored, nonsense and best. But for your information,i treat my blog like my diary. So its up to me to write everything. Keep in touch and follow my blog. And dont forget to leave a comment beside on my story. Its the first step for me to improve the quality of my blog. Thank You

30 March 2010

Heyy Pembaca Belog Tersayangg !
Ahakss xp
Minggu ni minggu termalas untuk belajar .
Tatau lah kenape kan fatiin ?
Tapi rasa macam happy pulak minggu ni ouh .
Kenape ?
Lalalalalalala XD
Tadi ckg Rusian punya turn untuk kelas tambahan,

Firstly, beliau kata balik dua empat puluh .
Then, lastly kate balik tige lima puluh .
WTF !
Penat lahh gilaa .

Dah lah tu waktu saya tidur dan memanjakan diri di katil =.=
Tapi PMR kan ?
So, terpaksa lah .
Then, pukul 2.30 pm Din kate cikgu suruh buat latihan tu ,
Ambik and Fatin ajak buat dekat luar sebab boring suasana dalam kelas tu .
Hafizi suruh buat dengan dia pula dah, hmm sorry budakk buat dgn Fatin dekat luar lagi best kot ;]
Then, balik lepak dgn Fiqri while waiting for my sistah .
fiqri bwk phone, so snapp lh kan :D
Lepas itu, kak zeti nak pegy Tesco, bawa Fatin sekali, Fatin nak stop kedai jual bikini hott !
HAHAHA xp

No comments: